Mūsu skolai Zaļais karogs tiek pasniegts jau 12 gadus pēc kārtas.

https://photos.app.goo.gl/AH8CZU1xwJWoQfrD6
Vairāk foto šeit

14.septembrī mēs  apmeklējām  pasākumu  Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē „Ekoskolu apbalvošana 2018’’. Šajā pasākumā skolām izsniedza diplomus, sertifikātus un Zaļos karogus.

Mūs uzrunāja pasaules vadošās vides izglītības un ekosertifikācijas organizācijas vadītājs Daniels Šafers (Daniel Schaffer) no Dānijas, Latvijas Vides fonda vadītājs Jānis Ulme, Ekoskolas programmas vadītājs Daniels Trukšāns.

Pēc apbalvošanas mēs apsveicām un aprunājāmies ar eko kustības pārstāvjiem no ārzemēm. Katrai skolai bija jāsveic cilvēks no kādas valsts, mums bija jāsveic pārstāvis no Slovēnijas. Mēs viņam uzdāvinājām Slovēnijas karogu un apsveikumu. Pasākuma beigās „Laika kapsulā’’ ievietojām mūsu skolas skolēnu taisītās zemeslodes. Mēs ielikām 3.klases  skolnieka Niklāva Lauzuma un 5. klases skolnieces Keitijas Danielas Dukates zīmētās zemeslodes. Pasākumu jautri vadīja Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens.

Tagad jāgatavojas Ekoskolu Rīcības dienām, kas notiks no 29. oktobra līdz 4. novembrim. Šī gada tēma „Nē, vienreiz lietojamai plastmasai!’’

Ķersimies pie skolas vides novērtējuma un sastādīsim gada rīcības plānu. Šī gada tēma”Klimata pārmaiņas”.

Maksims Timohins