Labi darbi sirdi silda

https://photos.app.goo.gl/9G8MC9m7ujkqRGmP7
Vairāk foto šeit

1.klases skolēni ar audzinātāju Sanitu Rideri izteica aicinājumu paveikt kādu labu darbu, palīdzēt mūsu draugiem -.dzīvniekiem, kas nonākuši Ogres dzīvnieku patversmē. Tā kā 5.oktobrī ir starptautiskā dzīvnieku aizsardzības diena, tad skolā uzsākām akciju, lai palīdzētu dzīvniekiem Ogres patversmē. Tās laikā tika saziedota suņu un kaķu barība, apkopšanas piederumi, kaklasiksnas u.c. patversmes iemītniekiem ikdienā tik nepieciešamās lietas.

Trešā daļa jeb 58 skolēni Mārtiņdienas tirdziņā bija iejutušies jauno uzņēmēju lomā, pārdodod pašu audzētas un gatavotas lietas.Arī viņi daļu no savas peļņas ziedoja dzīvniekiem patversmē.

Akciju noslēdzām 26.novembrī svinīgā līnijā, kad pulcējāmies kopā, lai nodotu ziedojumu Ogres dzīvnieku patversmei. Paldies vārdus par paveikto mums teica Ogres dzīvnieku patversmes vadītāja Sabīne Rihtere Baltkāja, kas pateicās un pastāstīja, ka saziedotais ļoti noderēs dzīvnieku apstākļu uzlabošanai patversmē.

Paldies visiem skolēniem, viņu vecākiem un skolotājiem par lielo atsaucību un sirds siltumu. Lai izdodas paveikt citus labus darbus, kas kādu iepriecinās gaišajā Adventa laikā!

1.klases audzinātāja Sanita Ridere, 7.klases audzinātāja Sandra Jekoviča