Latvijas skolu jaunatnes foto konkurss ”Mana zeme skaistā”

https://photos.app.goo.gl/VH6z2RtEwnUzDTZ39
Vairāk foto šeit

Projektu  „Mana zeme skaistā”  īstenoja Zinātnes un inovāciju parks. Tas bija viens no  Latvijas valsts simtgadei veltītais projekts, kura laikā skolēni no visiem Latvijas novadiem tika aicināti radoši izpausties, veidojot fotogrāfijas par Latviju. Konkursa mērķis – Latvijas skolu jaunatnē stiprināt piederības sajūtu un savas zemes mīlestību, veicot radošas aktivitātes. Foto konkurss norisinājās  2017./2018.m.g.  Mūsu skolas skolēni ar  interesi iesaistījās konkursā un savos  fotoattēlos  parādīja  mūsu dzimtenes skaistumu.  Skolēni ievietoja savus attēlus konkursa organizētāju mājas lapā, lai katrs mājaslapas apmeklētājs varētu nobalsot par sev tīkamāko darbu. Paldies visiem mūsu skolas konkursa dalībniekiem!

Noslēgumā labāko skolēnu darbi tika izgatavoti kā foto gleznas, kas tiks izvietotas skolu iekštelpās, radot valsts svētku noskaņu un Latvijas skaistumu ar skolēnu radošajiem darbiem. Finansējums foto gleznu izveidei tika piesaistīts gan no privātpersonām, gan uzņēmumiem, tā nodrošinot bilžu izgatavošanu, nogādāšanu skolās un autoru apbalvošanu.

Trīs mūsu skolas absolventi ieguva godalgotās vietas: Roze Anna Jaunsproģe – 1.vieta, Anastasija Ličakova – 2.vieta,  Arnolds Polis – 3.vieta. Apsveicam!  Paldies Jums par lielisko dāvanu skolai!

Leposimies ar Latvijas skaistumu kopā!

Informāciju sagatavoja A. Gutāne

zip