Ogresgala pamatskolas 4.klase – Ogres novada sportiskākie ceturtklasnieki

https://photos.app.goo.gl/xAcX2g5rC14Z1VHz6
Vairāk foto šeit

20.martā Ogres ģimnāzijā jau astoto reizi tika noskaidrotas Ogres novada sportiskākās 4.klases. Mazo skolu grupā galveno balvu izcīnīja Ogresgala pamatskolas 4.klase, bet lielo skolu grupā labākie bija mājinieki – Ogres sākumskolas 4.a klase.

Lai izcīnītu sportiskākās klases titulu, ceturtklasniekiem bija jāpierāda savas spējas gan stafetēs ar basketbola, futbola, florbola, orientēšanās sporta un vieglatlētikas elementiem, šķēršļu joslas pārvarēšanā, gan arī erudīcijas konkursā, jaunsardzes iemaņu un ceļu satiksmes noteikumu pārzināšanā.

Sacensību dalībniekiem bija jāsagatavo arī mājasdarbs ar devīzi “Esi drošs-neesi pārdrošs!”. Jāteic, ka ceturtklasnieki šo uzdevumu bija veikuši ļoti godprātīgi, jo visas komandas par mājasdarbu saņēma augstāko novērtējumu – 10 balles.

Mazo skolu grupā uzvarēja Ogresgala pamatskolas 4. klase (91 punkts), kuru audzina Inese Frīdenberga: Adrians Beļakovs-Ceimers, Anete Bērziņa, Miks Bilders, Adriāna Cvigune, Evija Ezeriņa, Santa Girucka, Kirills Ivanovs, Eva Januševska, Gabriels Dairis Kriškāns, Ričijs Mazalo, Artūrs Daniēls Ozoliņš, Lauris Rutks, Mikus Miķelis Saulītis, Valdis Valters Šimkus un Annija Žagare.

Katrs sacensību dalībnieks balvā saņēma īpašu šim pasākumam veltītu krekliņu, bija arī gardumi.

Informāciju sagatavoja Inese Frīdenberga