Mākslas interešu izglītības pulciņu konkurss ,,Visas manas košas krāsas’’

https://photos.app.goo.gl/pvcwh83LkjtZ4NW4A
Vairāk foto šeit

Ogres novada vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas interešu izglītības pulciņu konkurss ,,Visas manas košas krāsas’’ jau ir noslēdzies. Ogres mākslas skolā bija  iespēja šos pulciņu darbus apskatīt. Konkursa tēmas bija ļoti saistošas: Latvijas daba-mana krāsu palete, Mana krāsu pasaule, Sarunas ar man tuvu mākslinieku un Mana novada tautastērps. Darbi bija ļoti radoši izpildīti dažādās tehnikās un sarežģītības pakāpēs.

18.aprīlī Ogres mākslas skolā bija konkursa noslēguma pasākums, kurā tika apbalvoti novada audzēkņi.

Mūsu skolas 2.klases audzēkne Alise Numceva šajā konkursā vizuāli plastiskās mākslas darbu grupā ieguva 1.pakāpes diplomu par darbu ,,Iegulies pļavā”. Alise savu darbu veidoja no plastmasas pudeļu korķīšiem. Sākotnēji ideja bija krātos korķīšu izlietot citās mākslas izpausmēs, taču tad sapratām ,ka šī būtu laba iespēja plastmasai dot jaunu elpu un uztaisīt liela formāta darbu. Kā pati Alise teica: ,, Un Eko skolas misija izpildīta!’’

Paldies visiem , kuri palīdzēj krāt korķīšus, palika ļoti daudz pāri, bet mēs zinām jau, kur tos pielietosim. Mēs aicinām visus, saudzēsim dabu, šķirosim atkritumus un dzīvosim ZAĻI savās sirdīs un pārliecībā, domājot par ilgtspējīgu nākotni.

Sagatavoja Inga Tabūne

titulbilde: www.ogrenet.lv