Eko forums ‘’Piektais vilnis’’ Aizkrauklē

https://photos.app.goo.gl/Xvh8Nms8R3m64NAn7
Vairāk foto šeit

26. aprīlī deviņu cilvēku komanda no mūsu skolas-Keita Avena, Krista Šumkova, Linda un Laura Gaigalnieces, Melānija Cīrule, Rūta Līdaka, Samanta Girucka, Kristers Sunne un Maksims Timohins devāmies uz Eko forumu “Piektais vilnis”, kas notika Aizkraukles novada vidusskolā. Šogad pasākumam bija piecu gadu jubileja, tāpēc mājas uzdevumā izveidojām Viņa Augstības Vilnis V portretu no otrreiz izmantojamiem materiāliem, kurā attēlojām gan Daugavas viļņus, gan foruma organizētāju degsmi mūs pulcēt kopā, lai būtu uz viena viļna ar zaļi domājošiem domubiedriem. Foruma temats katru gadu mainās, šogad tas bija ‘’Meža dzīvie ūdeņi’’.

Pasākuma laikā piedalījāmies dažādās interesantās aktivitātēs,apspriedām svarīgus tematus, veidojām savu Eko valsti,izspēlējām Foruma teātra etīdes, kā arī devāmies ārpus skolas dabā, lai veiktu dažādus uzdevumus, kas man šķita lieliski un interesanti. Šādi pasākumi veicina jauniešus domāt vairāk par dabu un rīkoties, lai to uzlabotu, kā arī veicina prasmi uzklausīt, argumentēt, vienoties par risinājumu. Manuprāt, šīs pasākums bija lielisks – ieguvām daudz jaunus draugus, vērtīgu pieredzi.

Dienas noslēgumā pulcējāmies pie kopīga draudzības ugunskura. Jubilejas gada Piektais vilnis bija izdevies! Labprāt dotos vēlreiz!

Linda Gaigalniece, 7.klases skolniece