Skolotāju diena 2019

https://photos.app.goo.gl/Q2U8G85gWxh3wg5B8
Vairāk foto šeit

4.oktobrī mūsu skolā norisinājās Skolotāju dienas pasākums un mēs, devītās klases skolēni varējām iejusties skolotāju lomā, bet paši skolotāji – brīdi atpūsties, nobaudīt gardas uzkodas un parisināt dažus atjautības uzdevumus, kurus vadīja šīs īpašās dienas direktore Samanta.

Devītā klase un lidmašīnas kapteinis Artūrs deva iespēju skolotājiem doties brīnišķīgā ceļojumā apkārt pasaulei. Katra klase pastāstīja interesantus faktus par izvēlēto vietu un uzdāvināja tai raksturīgas dāvaniņas, apsveikumus. Havaju salās skolotājiem pasniedza atsvaidzinošus saldējuma kokteiļus ar salmiņiem no niedrēm, kurus izgatavoja Adriāns. Vairākas klases bija sagatavojušas neaizmirstamus priekšnesumus – Amerikas kovboju, afrikāņu mežonīgo un Kanādas hokeja karsējmeiteņu deju, Ķīnas modes skati un nodziedāja skaistu Parīzes dziesmu.

Lai skolotāji neaizmirstu par tuvām, jaukām vietām, kurās varētu nokļūt ar kājām vai ar riteni, dāvana no visas devītās klases bija pašcepti kēksiņi ar šo vietu sarakstu.

Mēs nonācām pie secinājuma, ka būt par skolotāju no sākuma ir jautri, bet sasniegt vēlamo mērķi nemaz nav tik viegls darbs un, ka mums vajadzētu viņus vairāk respektēt.

Sakām mīļu paldies mūsu vislabākajiem Ogresgala pamatskolas skolotājiem!

Sagatavoja 9.klase