Gada skolotājs 2019

https://photos.app.goo.gl/yhqXBdCV6H9Rpwm1A
Vairāk foto šeit

Klāt ikgadējais svētku pasākums, kurā apbalvo Ogres novada pedagogus, „Gada skolotājs 2019” titula īpašniekus un pedagogus, kuru darba stāžs izglītības jomā šogad ir sasniedzis 40 gadus.

Katrs skolotājs būtu pelnījis Gada skolotāja nosaukumu. Šogad nominācijai “Par inovācijām izglītības procesā vispārējās pamatizglītības un vidējās izglītības iestādēs” tika izvirzīti 11 pretendenti no 10 izglītības iestādēm, no mūsu skolas  sākumskolas skolotāja Inese Frīdenberga. Skolotāja Inese četrus gadus ar savu audzināmo klasi bija veikusi daudz labu darbu. 4. klases radošie darbi konkursā „Plastmasai – nē!” guva lielu atzinību. Skolotāja kopā ar skolēniem un vecākiem atrada pielietojumu maizes maisiņu iepakojumam, tā tapa telpu rotājumi, iepirkuma somas, grāmatu vāki un paliktņi. Skolotājai Inese Frīdenbergai tika pasniegta arodbiedrības balva. Apsveicam!

Svētku pasākumā 15 pedagogi tika uzņemti Ogres novada skolotāju Zelta fondā , no mūsējiem direktore Skaidrīte Butāne. Viņi ir mūsu novada zinošākie, erudītākie un radošākie pedagogi. Lai izdodas realizēt iecerētās idejas un gūt gandarījumu par savu darbu un skolēnu sasniegumiem!

Sagatavoja A. Gutāne