Starptautiskā Baltijas jūras projekta konkursa UNESCO Baltic Sea WebQuiz 2019 rezultāti

http://www.b-s-p.org/home/news/6553-the_unesco_aspnet_baltic_sea_projects_webquiz_2019_is_ready_for_students_all_over_baltic_sea_region_to_participate.html
Vairāk foto šeit

Noslēdzies UNESCO Baltijas jūras  projekta erudīcijas konkurss, kurā šogad piedalījies rekordliels dalībnieku skaits – 1195 dalībnieki no 6 valstīm: Igaunijas, Somijas, Polijas, Lietuvas, Krievijas un Latvijas.

Apsveicam 8.klases skolēnu Maksimu Timohinu, kas konkursā  no 163 Latvijas dalībniekiem uzrādīja 5. labāko rezultātu(68 punkti no 70) un Kristiānu Cauni( 61 punkts no 70, 11.vieta) un Kristeru Sunni(60 punktu, 12.vieta). Konkursā savas zināšanas par Baltijas jūru, tās vides stāvokli un problēmām pārbaudīja arī 8. klases skolniece Linda Gaigalniece, Raiens Sproģis un Mindaugs Poriņš no 7. klases un Valdis Celmiņš no 6. klases. Lai arī konkurss vairāk paredzēts vidusskolas vecumposma skolēniem, aptverot nopietnus zinātniskus Baltijas jūras problēmjautājumus, katra skolēna sniegums ir atzinīgi vērtējams.

Baltijas jūras projekta konkurss UNESCO Baltic Sea WebQuiz 2019 tiek organizēts katru gadu, lai palīdzētu skolēniem uzzināt zinātnieku  jaunākos atklājumus par Baltijas jūras problēmām, nākotni un nepieciešamo rīcību ikdienā. Konkurss ir laba iespēja  pārbaudīt un izmantot arī  savas angļu valodas zināšanas.

Informāciju sagatavoja Sandra Jekoviča, Baltijas jūras projekta koordinatore Ogresgala pamatskolā