Eko skolu ziemas forums 2015

https://drive.google.com/folderview?id=0B7EVJ1K9lBckflJ0R3hWdHU0cmpWN1Z0cnVrWEctY3pYX29lWGJSbTNkSmdWTTVRdXhaSVU&usp=sharing
Vairāk foto šeit

Šogad eko skolu ziemas foruma organizēšanas pienākums tika uzticēts Ulbrokas vidusskolai. 20. februāra rītā mērojām ceļu uz šo skolu, lai pirmo reizi piedalītos ziemas forumā. Iepriekš bijām piedalījušies vasaras formumos, tādēl bija jūtams nelieliels uztraukums par gaidāmo. Jau neilgi pēc ierašanās Ulbrokas vidusskolā, mēs devāmies ceļā tālāk ekskursijā uz Getliņu izgāztuvi, lai iepazītos ar veidu kā no sadzīves atkritumiem tiek ražota enerģija, ar kuru tālāk tiek apkurinātas tomātu siltumnīcas.

Atgriežoties atpakaļ skolā mūs gaidīja dažādi atraktīvi un neparasti uzdevumi “iesvētību”takā.

Foruma otro dienu droši var saukt par zināšanu lavīnu, jo visu dienu  pavadījām klausoties dažādas lekcijas un iegūtās zināšanas tulīt pat  pielietojām dažādās aktivitātēs. Ļoti jauku pārsteigumu sagādāja improvizācijas teātris Improzoo.lv, kurš aktīvi darbojās iesaistot savos priekšnesumos vides tēmas. Arī foruma dalībnieki aktīvi iesaistījās improvizācijās. Šo dienu noslēdz ballīte zumbas ritmos.

Foruma trešajā un noslēdzošajā dienā no rīta gājām ekspedīcijā pa apkārtnes mežu, spēlējām spēles, pikojāmies un kopīgi pavadījām laiku ar jauniepazītajiem eko skolu skolēniem.

Šajās trīs dienās ir  iegūta jauna pieredze un informācija, kuru varēsim pielietot savā Eko  skolā.