Sportiskākie ceturtklasnieki Ogresgala pamatskolā

https://photos.app.goo.gl/ZRGDfvfpWM3fajeZ6
Vairāk foto šeit

11.martā Ogres sākumskolas sporta zālē jau devīto reizi norisinājās sacensības «Ogres novada sportiskā klase 2020», kurā par uzvaru cīnijās ceturtklasnieku komandas no visām novada mācību iestādēm. Lielo skolu grupā par uzvarētājiem kļuva mājinieki jeb Ogres sākumskolas ceturtklasnieki, bet mazo skolu grupā triumfēja Ogresgala pamatskolas 4.klase.

Sporta pasākums notika 2 daļās, pirmajā – erudīcijas viktorīna par sportu, arī Olimpiskajām spēlēm, ģeogrāfiju, mūziku, dabu u.c., otrajā – sporta stafetes un šķēršļu josla ar basketbola, florbola, futbola, orientēšanas, vieglatlētikas elementiem, ceļu satiksmes noteikumu tests ar planšetēm, pirmās palīdzības sniegšanas tests.

Sacensību dalībniekiem bija jāsagatavo arī mājasdarbs – Uzfilmēt sveicienu līdz 1,5 minūtei par tēmu “ Īpašais sveiciens Latvijas olimpiešiem Tokijā”.

Kā jau ierasts, balvas tika pilnīgi visiem šo sacensību dalībniekiem – katrs bērns un klases audzinātājs saņēma īpaši apdrukātu T-kreklu, bet komandas ieguva interesantas galda spēles un saldumus no atbalstītāja «Fazer».

Informāciju sagatavoja Zanda Puķāne