Skolotāju diena ’’IEKĀP SKOLOTĀJA KURPĒS!’’

https://photos.app.goo.gl/s3bPxjJJrkrpAXP39
Vairāk foto šeit

Šogad skolotāju diena, kura notika 2. oktobrī, bija nedaudz savādāka kā iepriekšējos gadus. Covid – 19 ierobežojumu dēļ  klases nevarēja izbaudīt pasākumu visi kopā, taču tas netraucēja šajā dienā godināt mūsu skolotājus un sarīkot viņiem svētkus.

Skolotāju dienas tēma šogad  bija neparasta – visu klašu skolēni centās’’ iekāpt skolotāju kurpēs’’.  Šajā dienā mēs iztēlojāmies savus skolotājus istabas čībās, gumijas zābakos, balles kurpēs, pastalās, vasaras čībās un sporta kurpēs. Skolēniem patika gatavot apsveikumus skolotājiem, ‘’iekāpjot viņu kurpēs’’.

9. klases skolēni sagatavoja skolotājiem modernās valodas stundu, kurā apmācīja skolotājus mūsdienu jauniešu saziņas valodas lietošanā, kas ir vienkārša un ietaupa laiku. Tai sekoja tradicionālās valodas stunda, kurā skolotāji noskatījās literatūras stundās uzņemto video ar dzejas fragmentu lasījumiem. Arī skolotāji deklamēja savu iecienītāko dzeju fragmentus, izpelnoties skolēnu apbrīnu, jo darīja to no galvas.

Mums , devītajiem, šī diena bija izaicinājums un iespēja saprast, ka skolotāja profesija prasa neizsīkstošu enerģiju, prieku, pacietību un labestību, kā arī sniedz patiesu gandarījumu par paveikto.

Ceram, ka skolotāji ir uzņēmuši pozitīvo enerģiju vairākām dienām uz priekšu un ceram, ka nākamgad varēsim svinēt šos svētku visi kopā.

Lai saulaini rudenīgs sveiciens visiem skolotājiem  un skolas darbiniekiem!

9.klases vārdā – Maksims Timohins un Aigars Rutks