Koncertlekcija ,,Sprādziens mūzikā”

#
Vairāk foto šeit

Šī gada 23.02. Ogresgala pamatskolas 8.,9. klases skolēniem bija iespēja vērot tiešsaistes koncertu ,,Sprādziens mūzikā”, kuru piedāvāja programma ,,Skolas soma”. Šo koncertu vadīja Mikus un Arta Abaroniņi. Abi ir profesionāli mākslinieki , apveltīti ar labām vokālajām balss dotībām un meistarīgu instrumentu spēli.

Programma bija veidota interaktīva, kas ļāva jauniešiem uzzināt daudz jauna, un arī pašiem apgūt soļus no populārām dejām un dziedāt līdzi pasaulslavenām dziesmām. Programmā tika izmantotas digitālo tehnoloģiju iespējas, lai skatītāji varētu sajusties kā īstā rokkoncertā.

Šajā koncertlekcijā skolēni varēja atkārtot izņemto mācību vielu, kā arī papildināt savas zināšanas mūzikas attīstības vēsturē no 30. gadiem līdz mūsdienām. Skanēja ļoti populāras melodijas no popkaraļa Maikla Džeksona, rokenrola dziedātāja Elvisa Preslija, populāro grupu ABBA, The Beatles dziesmu repertuāra. Noslēguma daļā bija latviešu dziesmu popūrijs, kuru visi dalībnieki varēja dziedāt līdzi. Tā bija brīnišķīga iespēja, radīt patīkamas emocijas šajā saspringtajā covid laikā !

222222222222

Sagatavoja: I.Dudele