Kārtību, kādā sniedzams ēdināšanas pabalsts gadījumā, kad skolēns nevar apmeklēt skolu COVID-19 karantīnas vai citu COVID-19 ierobežojumu dēļ

Labdien, cienījamie vecāki!

Ogres novada pašvaldības dome noteikusi kārtību, kādā sniedzams ēdināšanas pabalsts gadījumā, kad skolēns nevar apmeklēt skolu COVID-19 karantīnas vai citu COVID-19 ierobežojumu dēļ.

Ēdināšanas pabalsta forma šādā gadījumā ir pārtikas paka. Pārtikas pakā ir iekļauti produkti, no kuriem ģimene var sev pagatavot dažas maltītes, tādējādi samazinot ēdiena izmaksas ģimenē. Pārtikas paka tiks izsniegta uz 10 dienām.

Pārtikas paka pienākas 1. – 4. klašu skolēniem un 5. – 9.klašu skolēniemkuriem ēdināšanas pabalsts piešķirts Sociālajā dienestā.

Ja  Jūsu bērns nevar apmeklēt skolu COVID-19 ierobežojumu dēļ un Jūs vēlaties saņemt pārtikas paku, tad:

  • atsakiet pusdienas ēdinātājiem no plkst. 7:30 līdz 8:30 pa tālruni 29378199,
  • nosūtiet iesniegumu skolas sociālajam pedagogam, (norādīts bērna vārds, uzvārds, klase, vecāku kontakttālrunis) uz e- pastu vikarijs@inbox.lv vai nosūtiet īsziņu uz tālruni 29504271
  • pārtikas paku varēs saņemt Ogresgala pamatskolā noteiktajā laikā, sekojiet informācijai skolas mājas lapā.

Ja COVID-19 konstatēts Jūsu ģimenē un nav iespējams pārtikas paku saņemt skolā, tad:

Svarīgi atcerēties, ka pārtikas pakas tiks sagatavotas un izsniegtas ar laika nobīdi. No brīža, kad COVID-19 dēļ nevarat apmeklēt izglītības iestādi, līdz brīdim, kad saņemsiet pārtikas pakas, var paiet vairāk kā piecas darba dienas. Tomēr skolas vadība, Sociālais dienests un ēdinātāji centīsies, lai šis laika sprīdis būtu iespējami īss.