Aivars Vekmanis un Ogresgala pamatskolas jaunie handbolisti saņem medaļas

WhatsApp Image 2021-09-26 at 17.45.22
Vairāk foto šeit

Septembra nogalē Salaspils sporta namā norisinājās divi minihandbola turnīri, kuros ar panākumiem startēja Ogres novada jaunie handbolisti. Kā «BeActive» Eiropas Sporta nedēļas pasākums Salaspilī notika minihandbola turnīrs, kurā visjaunākajā vecuma grupā spēlēja Ogresgala pamatskolas zēnu un meiteņu komandas, bet Ogres novada sporta centra (Ogres NSC) 2006.gadā dzimušo puišu komanda cīnījās par Salaspils kausu.

Minihandbola turnīrā piedalījās 37 bērnu komandas ar kopumā vairāk nekā 200 dalībniekiem. Abas ogresgaliešu komandas spēlēja vienā grupā, tādēļ sacentās arī savā starpā – meitenes ar 8:6 pārspēja zēnus. Vēl Ogresgala pamatskolas meiteņu komanda ar 8:3 uzvarēja Jēkabpils komandu, bet zēnu komanda cīnījās neizšķirti (4:4) ar Rīgas Franču liceja jaunajiem handbolistiem. Turnīra noslēgumā abu Ogresgala pamatskolas handbola komandu spēlētāji tika apbalvoti ar medaļām, jaunajiem ogresgaliešiem tās bija viņu mūžā pirmās godalgas. Ogresgala zēnu komandā spēlēja Rihters Heinrihsons, Haralds Heinrihsons, Kārlis Rudzītis, Markuss Bilders un Aksels Cviguns, bet meiteņu komandā – Katrīne Numceva, Sabīne Bērziņa, Anna Laura Valaine, Paula Ivuškāne un Samanta Mazure. Treneris – Aivars Vekmanis. Lielais paldies par atbalstu un palīdzību transporta jautājumā pienākas bērnu vecākiem!

2006.gadā dzimušo puišu turnīrā piedalījās trenera Andra Sosnara vadītā Ogres NSC komanda. Ogrēnieši ar 17:32 zaudēja dobelniekiem, bet ar 36:17 sakāva mājiniekus salas piliešus, izcīnot godpilno otro vietu. Ogres komandā spēlēja Artjoms Morozovs, Maksims Sorofanovs, Miks Bilders, Edgars Bers, Markus Ladusans, Pāvels Belouss, Ņikita Goļikovs, Raitis Rudko, Timurs Sidorovs un Reinis Rudko

Avots: Ogres novada laikraksts “Ogres vēstis visiem”, 2021. gada 5. oktobris