Ziemassvētku pasākums skolā

https://photos.app.goo.gl/c6d8RLq61YvqPyLB8
Vairāk foto šeit

Tik ātri paskrēja laiks, kurā liekot darbu pie darba, mēs pietuvojāmies Ziemassvētkiem! Svētku gaidīšanas laiks skolā tika izbaudīts un novērtēts. Gatavojoties Ziemassvētku pasākumam, skolā valdīja patīkama gaisotne, arī atbildība, jo bija daudz jāpaspēj un jāizdara. Mēs bijām apņēmušies šogad priecāties un gaidīt svētkus citādi nekā bija ierasts. Tas notika neviltoti un patiesi. Tāpēc vislabākais veids, kā to izdarīt, bija kopā darbošanās. Nu beidzot skolā varēja sākties Ziemassvētki, daudziem no mums mīļākie svētki gadā!

Svētku rīts iesākās ar 4. Adventes sveces iedegšanu, par kuru atbildīga bija 7.klase. Vēl aizvien skolā bija jūtama piparkūku smarža, jo virtuvē rosījās 2.klases rūķi. Skolas zālē stāvēja eglīte gluži tāda pati, kā filmā ,,Viens pats mājās’’, klasēs uz palodzēm bija sasēdušies rūķi, izaugušas eglītes, iemirdzējušas svētku gaismiņas. Visapkārt virmoja svētku noskaņa. Nepārprotami bija pienācis laiks svētkiem.

Šajos Ziemassvētkos devāmies rūķu gājienā pa Ziemassvētku takām. Pastaigas laikā skolēnus sagaidīja atraktīvas rūķu ziemas šeptes, brīnum – foto salons kopā ar Ziemassvētku vecīti, svarīgās rūķu zinības, pārsteigumi laimes akā un laimes ratā un silta tēja pie ugunskura. Svētki bija izdevušies! Skanot jautrām Ziemassvētku dziesmām visiem bija jautra kopā būšana un skolas pagalms tika piepildīts ar svētku noskaņu!

Paldies visiem, kas palīdzēja tapt svētkiem! Visi kopā mēs varam daudz! Un svētki ir tur, kur esam mēs!

Gaišus, siltus radošus Ziemassvētkus!