„Skaļās lasīšanas sacensības” – lasi arī tu!

https://photos.app.goo.gl/1q4EgnZQVRSbBQVE9
Vairāk foto šeit

„Skaļās lasīšanas sacensībās” 5. klases skolēni  sacentās savā starpā, lai varētu noteikt,  kurš piedalīsies Ogres novada sacensībās. Klases biedri  un skolotāja novērtēja katru lasītāju. Labākie lasītāji  piedalījās 2. kārtā, kuru vērtēja žūrija: latviešu valodas skolotāja Ruta Skrebele un  sākumskolas skolotāja Aina Krinberga. Klases sacensībās uzvarēja Dāvids Šaršūns! Žūrijai patika, kā viņš savā spoku stāsta lasījumā uzturēja klausītāju uzmanību, spriedzi.

Dāvids piedalījās Ogres novada  5. klases skolēnu „Skaļās lasīšanas sacensībās”, kas  notika Ogres Centrālajā bibliotēkā. Dāvids lasīja pārliecinoši, klausītājiem patika.  Pieredze ir iegūta, saņemta „Diploms”, dalībnieka medaļa  un dāvana – grāmata. Dāvida atbalstītāji bija klases biedri Sigija Kalniņa un Klāvs Beļakovs – Ceimers, viņi arī ir lieliski lasītāji ne tikai sacensībās, bet arī ikdienā.

Žūrijas priekšsēdētājs aktieris un režisors Jānis Znotiņš novēlēja visiem dalībniekiem, lai  lasīšanai piesaista vismaz vienu draugu vai  klasesbiedru. Lai pieaug  grāmatu lasītāju skaits!

Sagatavoja Anita Gutāne