2.klases kopā būšanas prieks ar vecākiem

https://photos.app.goo.gl/yNfS2rRm2rnutSmt8
Vairāk foto šeit

Klases pēcpusdienas  mērķis bija saliedēt klases kolektīvu un attīstīt sadarbības prasmes, attīstīt spēju būt spēles vadītājam, ļauties piedzīvot jaunas emocijas un pavadīt laiku ar vecākiem.

Lai klases pēcpusdiena noritētu veiksmīgi, skolēni veidoja scenāriju un plānoja sporta aktivitātes un pārdomāja, kāds inventārs būs nepieciešams. Nu, varēja gaidīt vecākus uz sporta aktivitātēm!

Klases pēcpusdiena sākās ar vecāku padomes pārstāves Ilzes Rutkas un skolas direktores Vinetas Āboltiņas uzrunu. Vecāki Ogresgala pamatskolas skolēniem dāvināja  āra spēli “Cirks”, kuru ieguva piedaloties projektā “Veidojam vidi ap mums Ogres novadā”.  Mērķis – skolēniem vairāk laiku pavadīt  ārā ārpus telefoniem. Mums, 2.klasei, kā pirmajiem, bija iespēja šo spēli izspēlēt. Ar lielāko prieku devāmies ārā šo spēli izspēlēt!

Klases vakars sākās ar iesildīšanos mūzikas pavadījumā pie dziesmas “KOKOLEOKO”, kur vecākiem bija jāmēģina izdarīt tās pašas kustības ko darīja bērni. Sporta spēles tika pasludinātas par atklātām! Varēja sākties sporta aktivitātes!

Klases pēcpusdienā skolēni mācījās vadīt spēli un izjuta, kā ir būt galvenajam,  mācījās draudzēties, atklāja savu radošumu un aizraušanos.

Mums liels prieks, ka klasē ir aktīvi vecāki, kuri piedalījās visās stafetēs un spēlēs! Paldies par līdzdarbošanos!

2.klases audzinātāja Z.Puķāne