Sporta spēka mirkļi mūsu skolā

https://photos.app.goo.gl/x5twzjFXhtrUPyx48
Vairāk foto šeit

11.novembrī visa Latvija svinēja Lāčplēša dienu, kad mēs visi esam aicināti neaizmirst kritušos karavīrus, kuri cīnījās par Latvijas valsts neatkarību un brīvību.

Šī diena liek mums aizdomāties par to, ko mums katram nozīmē Latvija un kā mēs rīkotos, ja būtu jāizvēlas – bēgt, vai palikt un cīnīties.  Vai spēka mūsu jaunatnei tam pietiktu?

Par godu šiem svētkiem arī Ogresgala pamatskolā notika “Cīnītāj-gara” sporta mirkļi  ar dažādām spēka, izveicības un prāta aktivitātēm, kurā piedalījās 6. – 9. klašu skolēni. Protams, katrā disciplīnā tikai noskaidroti labākie, bet pats galvenais, ka katrs šo sportisko aktivitāšu dalībnieks pats sev atbildēja uz jautājumu: Vai es esmu stiprāks par Lāčplēsi?

Sīvā cīņā titulu skolas „Cīnītājs 2022” ieguva Adrians Beļakovs-Ceimers (8.klase) un titulu “Atlētiskākais cīnītājs” ieguva Rūdis Gabranovs (9.klase), titulu “Dedzīgākais cīnītājs” ieguva Martins Kudrjavcevs, titulu “Neatlaidīgākais cīnītājs” – Roberts Cimers (7.klase), titulu “Jaudīgākais cīnītājs” – Ričards Stepiņš” (7.klasse). Priecēja skolas meitene Beatrise Brīdaka (8.klase), kura neatlaidīgi cīnījās pat pārspējot ar savu stiprumu vairākus zēnus, ieguva titulu “Varenākā cīnītāja”.

Paldies skolēniem par piedalīšanos un sporta skolotājai par sportisko spēka aktivitāšu organizēšanu.