Svētku koncerts ’’Es mīlu Tevi, Latvija’’

https://photos.app.goo.gl/oVzpNHGPviXrJMzVA
Vairāk foto šeit

Valsts svētku svinības skolā iesākām Lāčplēša dienas nedēļā, kad , Skolēnu Padomes rosināti, aizdedzām Laimas zīmi skolas pagalmā. Šajā nedēļā 7.-9.klašu skolēni savu drosmi, izturību un spēku parādīja sacensībās ’’Cīnītāju gars’’.

18.novembris ir svarīgi svētki ikvienam latvietim, tāpēc ,atzīmējot Latvijas republikas 104.dzimšanas dienu, 17.novembrī skolā pulcējāmies uz svētku pasākumu. Par  svētku sajūtas radīšanu parūpējās 6.klase, ar mīlestību deklamējot dzejoļus, izsakot vārdus, ko veltīt mūsu dzimtenei svētkos. Video sveicienā pārliecinājāmies, ka nav skaistākas vietas par mūsu dzimteni. Aizdedzām labo domu svecītes. Skanēja himna un direktores vārdi atgādinot, cik garš ir bijis ceļš uz mūsu valsts neatkarību.

Pasākumā skanēja dziesmas ‘’Mājas’’, ‘’Mana dzimtene, mana Latvija’’, ’’Austošas saules dziesma’’ 1.-3.klašu kora, popgrupas un vokālās studijas meiteņu izpildījumā, kas mums atgādināja, cik svarīgi  ir lepoties un mīlēt  savu valsti, katru dienu dzīvot ar pateicību par brīvību.

7.-9.klašu zēni savu cīnītāja garu izdziedāja dziesmā ’’Es izjāju prūšu zemi’’. Sporta skolotāja S.Kociņa pateicās veiksmīgākajiem sacensībās’ ’Cīnītāju gars’’.

Svētku dalībniekus  priecēja arī katras klases veidotais sienas noformējums ar vārdiem par Latviju. Skolotāja S. Beļinska atzīmēja tos skolēnus, kuri ar saviem darbiem piedalījās skolas bibliotēkas organizētajā izstādē ‘’Es mīlu Tevi, Latvija’’.

Koncerta noslēgumā vienojāmies dziesmā ‘’Pie Dieviņa gari galdi’’ un aizdedzām svecītes skolas pagalmā.

6.klases skolēni Sigija Kalniņa, Dāvids Šaršūns un audzinātāja S.Jekoviča