1.klases balva uz Ventspili

https://photos.app.goo.gl/iGY8djqGkxrgft8J6
Vairāk foto šeit

Ogresgala 1.klase, uzvarēja Latvijas dzelzceļa radošajā konkursā- “Redzi sliedes – nopauzē!”

Ogresgala pamatskolas 1.klase iedzīvināja Latvijas dzelzceļa drošības kampaņu, veselā video stāstā, lai atgādinātu par to, cik svarīgi ir uzmanīties, atrodoties blakus dzelzceļa sliedēm.

Konkursa video ir pieejams šeit: https://www.youtube.com/watch?v=5xCea8eW3h4

Konkursam bija iesūtīti 40 radoši darbi.

Balvā Ogresgala pamatskolas 1.klase saņēma ekskursiju uz Ventspils zinātnes centru Vizium.

30.novembrī 1.klase izmantoja savu balvu un devās ilgajā, bet tik ļoti jaukajā ceļojumā uz Ventspili. No sākuma zinātnes centrā Vizium skolēniem bija Robotikas darbnīca, kur skolēni mācījās vadīt ar programmu palīdzību robotus. Daži skolēni, cītīgi un neatlaidīgi, centās robotam iemācīt zīmēt figūras. Tas arī izdevās! Kamēr citi veidoja savus kustīgos robotus no lego klučiem.

Zinātnes centrā Vizium skolēniem bija iespēja aplūkot un iepazīties ar daudz dažādām interesantām aktivitātēm, kuras izglītoja bērnus. Visuma projekcija, magnēti, vēju tunelis, zemestrīču imitācija utt., kur skolēni varēja izjust, kāda ir sajūta, piedzīvojot konkrēta stipruma zemestrīces. Aktivitāšu bija daudz un visas aizrāva skolēnus, ka pavadītais laiks šajā centrā, ļoti ātri paskrēja.

Atpakaļceļā skolēni piestāja pie Ventspils Dienvidu mola, lai uztaisītu simbolisko kopbildi pie vienas no Ventspils populārākajām govīm un aptaustītu lielāko krēslu, ko jebkad ir redzējuši!

Paldies 1.klases skolēnu vecākiem par atbalstu, bez Jūsu atbalsta mēs nebūtu ieguvuši šo brīnišķīgo iespēju!

Skolotāja Inese Gruznova