Zaļais karogs saņemts 17.reizi!

https://photos.app.goo.gl/bT5UjCFfNVhnE5D67
Vairāk foto šeit

Trešdien, 13. septembrī, Ekoskolu dalībnieki devās “Pozitīvā gājienā” uz Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM) ar mērķi aicināt VARAM aktīvāk iesaistīties aprites ekonomikas iedzīvināšanā, lai ikvienam būtu vieglāk samazināt atkritumus ikdienā un dzīvot dabai draudzīgāk.

Kopā ar ministru Māri Sprindžuku devāmies tālāk uz Latvijas Nacionālo bibliotēku, kur notika ikgadējā Ekoskolu apbalvojumu pasniegšana. Mēs esam lepni par mūsu skolas sasniegumu, jo 17.reizi ar savu darbu vides izglītībā un Ekoskolas programmā esam to nopelnījuši. Paldies visam skolas kolektīvam, vecākiem un pašvaldībai par atbalstu.

Šogad atkal darbosimies kopā visās Ekokolas programmas tēmās, bet gada tēma ir “Mežs”. Mūsu skola jau iesaistījās kampaņā ‘’Plastmasas pirāti – uz priekšu, Eiropa!’’, kur 8.,9.klases jaunieši uzzinās vairāk par plastmasas piesārņojumu un sniegs atbalstu pētniecībā.

22. septembrī 2. un 3. klase piedalīsies izglītojošā pasākumā “Meža zinības Zilajos kalnos”, bet Vides dienā kopā ar citām Ogres novada skolām 6.klase darbosies izglītojošās stacijās.

Novembrī aicināsim visus uz Rīcības dienu kampaņu ‘’No atkritumiem uz resursiem’’. Šā gada moto “Planēta 1. vietā!”

Ekoskolas programmas koordinatore A. Gutāne