Ogres novada stadionā Latvijas skolēnu 77. Spartakiāde – pludmales volejbols

https://photos.app.goo.gl/jVWLU9bDPJBgMPK1A
Vairāk foto šeit

Piektdien,22.septembrī, Ogres novada stadionā visas dienas garumā karsti, aizraujoši un izaicinoši norisinājās Latvijas Skolu sporta federācijas sacensības pludmales volejbolā. Šogad savu dalību bija pieteikušas 73.Latvijas skolu komandas dažādās grupās. Sacensību dienā dalībniekiem bija īpaši paveicies ar laikapstākļiem – priecēja saulīte un komandas atbalstīt bija ieradušies arī līdzjutēji.

Mūsu Ogresgala pamatskolas godu aizstāvēja trīs zēnu pāru komandas un viena meiteņu komanda. Karsējot saulei, pierādot savu spēles rūdījumu pludmales volejbola meistarībā, Artūrs Žodžiks un Klāvs Beļakovs-Ceimers godam izcīnīja 3.vietu, saņemot bronzas medaļas, bet Ričards Stepiņš un Martins Kudrjavcevs izcīnīja 4.vietu. Netālu aiz viņiem palika Adrians Beļakovs-Ceimers un Dāvids Šaršūns. Savu sportisko spēju robežās savā apakšgrupā cīnījās mūsu meitenes Sigija Kalniņa  un Elizabete Mangule.

Visu apakšgrupu spēles bija patīkami vērot kā līdzjutējai, jo komandu spēki bija līdzīgi, spēles interesantas, pat elpu aizraujošas un izveicīgi azartiskas.

Paldies visiem skolu komandas dalībniekiem un viņu vecākiem par atbalstu.

Sporta skolotāja Sandra Kociņa