Bērns ir jāsargā no cigarešu dūmiem

https://goo.gl/photos/ZezTDZBB6V6ZXmzq6
Vairāk foto šeit

7. klases skolēni piedalījās plakātu konkursā par smēķēšanu. Plakātus zīmēja Artūrs Brūvers un Elīza Žikare. Starp reģionālo skolu iesūtītajiem darbiem Elīza Žikare ieguva 1.vietu.

Mēs devāmies uz Rīgas 72.vidusskolu, jo tur notika apbalvošana, prezentācijas, plakātu apskatīšana, pārrunas un intervēšana. Mēs tur uzzinājām daudz ko jaunu, interesantu.Iepriecināja ziņa, ka smēķētāju skaits ir samazinājies.

Balvā mēs saņēmām grupas Astro`n`out akustisko koncertu. Tas notika Ogresgala Tautas namā 2016. gada 6.janvārī, kurā uzstājās Māra Upmane – Holšteina un Juris Kalnišs. Viņi dziedāja dziesmas, stāstīja notikumus no savas dzīves gan par mūziku, gan par smēķēšanu. Šīs grupas mūziķi vīrieši agrāk arī smēķēja, bet tad saprata, ka smēķēt ir kaitīgi un tādējādi mainīja savus ieradumus, un sāka dzīvot veselīgi. Tā bija ļoti noderīga informācija, ko viņi pastāstīja. Saruna ar mūziķiem bija interesanta. Pēc pasākuma fotografējāmies kopā ar mūziķiem. Sakām lielo paldies Mārai un Jurim par šo jauko un patīkamo koncertu.

7. klases skolniece Elīza.