1.klases ballīte “Ziemassvētku gaidās” kopā ar vecākiem.

https://photos.app.goo.gl/1koPU74L5EJgxmjN9
Vairāk foto šeit

Ziemassvētku gaidīšanas laiks,  kad vārdi, ko vēlamies teikt, tiek rakstīti sirdī, kad atmiņām zūd ikdienas rūgtuma garša, kad atceramies dzīvē svarīgo un esam kopā ar savējiem!

12.decembrī skolā notika  1.klases pirmais klases vakars kopā ar vecākiem. Šī bija lieliska iespēja nostiprināt skolēnu savstarpējo izpratni vienam par otru un vecākiem iepazīties savā starpā.

Šis klases vakars bija ļoti gaidīts. Kopā ar skolēniem domājām scenāriju –  kādas aktivitātes rīkosim, kuras dziesmas dziedāsim, kā sadalīsim pienākumus.

Katrai skolēnu grupiņai tika uzticēts vadīt vienu aktivitāti, kopā 5 aktivitātes:

  • jāatpazīst jūrā dzīvojošie dzīvnieki;
  • jāatpazīst upē peldošās zivis;
  • jāatpazīst Latvijā dzīvojošie putni;
  • jāsaliek puzles par enerģijas veidiem;
  • jāprot sašķirot atkritumi pareizos konteineros.

Klases vakaru skolēni uzsāka ar dziesmu. Pēc tam vecāki tika iesaistīti Kahoot izveidotajā interaktīvajā spēlē par 1.klasi, skolu, svētkiem un citiem jautājumiem.

Protams, bija arī cienāšanās ar pašu  līdzpaņemtajiem našķiem.

Klases vakars skolēnos un vecākos  raisīja pozitīvas emocijas un jaunus atklājumus citam par citu. Priecājās par savstarpējo saliedētību, satuvināšanos un draudzīgo attieksmi, kā arī ikviena piedalīšanos aktivitātēs. Skolēni bija sagatavojuši katram vecākam pateicības rakstu un lentītē iekarinātu simbolisku medaļu (baranku).

Lielisks veids kā saliedēt klasi!

Paldies vecākiem par atsaucību un kopā būšanu!

1.klases audzinātāja Z.Puķāne