7.klases paveiktais konkursā ’’Mēs izvēlamies zaļāku dzīvesveidu’’ iegūst atzinību.

https://www.ocb.lv/2023/10/19/radosais-konkurss-ogres-novada-7-klasu-skoleniem/?fbclid=IwAR0fT72Ty9goic0SWKob8BTOEStkHIOVQqUCa9D8icA1W5Wz-gVULkXtSJs
Vairāk foto šeit

Gada nogalē 7.klase saņēma priecīgu ziņu – esam uzvarējuši Ogres Centrālās bibliotēkas un biedrības’’Zero Waste Latvija’’ organizētajā konkursā ‘’Mēs izvēlamies zaļāku dzīvesveidu’’.

Skolēni uzņēma video ar savu skatījumu par dzīvi bez atkritumiem. Darbs tika uzsākts Rīcības nedēļā novembrī, bet pabeigts decembra vidū. Video tapšanā piedalījās visi klases skolēni. Alise Rutka un Sigija Kalniņa uzfilmēja savu redzējumu ar sapni par dzīvi bez atkritumiem, Edgars Čakovs un Gustavs Bārbals video aicināja samazināt pārtikas atkritumus skolā, Klāvs Beļakovs -Ceimers, Dāvids Šaršūns un Ralfs Bilders aicināja ievērot tīrību kafijas automāta vietā skolā, Līga Uzuliņa un Alise Numceva akcentēja vides tīrības problēmu tuvākajā apkārtnē. Marks Kristiāns Girijs, Linards Ragels un Markuss Andersons aicināja nepiemēslot tuvējā avotiņa apkārtni. Pārējie skolēni piedalījās scenārija rakstīšanā un safilmēto ainu salikšanā kopā. Lielu darbu fragmentu samontēšanā, mūzikas un efektu pievienošanā ar lielu atbildību paveica Markuss Andersons. Liels prieks par viņa lieliskajām datora prasmēm, kas klasei ļāva paveikt šo darbu.

18.janvārī dosimies uz Ogres Centrālo bibliotēku saņemt balvu, kas būs nodarbība ‘’ Šķirot vai nešķirot?’’, kuru vadīs biedrības ‘’Zero Waste Latvija’’ pārstāvis.

Klases audzinātāja Sandra Jekoviča

attēls no OCB.lv