Volejbols-spēle, kurā katrs brīdis skaita punktus! Mūsu skolai BRONZA!

https://photos.app.goo.gl/NnDPHtMh4YKd3wdn7
Vairāk foto šeit

Trešdien, 31.janvārī, Lielvārdes sporta centrā sportiskiem spēkiem VOLEJBOLA sacensībās mērojās Ogres novada skolu 7.-9.klašu zēnu komandas. Volejbola laukumi pārvērtās par māksliniecisku ainu, kad komandas apvieno spēkus piespēlēs ,kurās katrs spēlētājs ir svarīgs, lai saglabātu bumbu kustībā. Tas prasa ātru reakciju, izpratni par komandas stratēģiju un taktiku. Bloki-nekustams aizsargs, kas traucē pretiniekiem iemest bumbu mūsu laukumā. Tie ir momenti, kurā jebkurš spēlētājs izceļas ar savu spēku, augumu un iztēli, lai apturētu pretinieka uzbrukumus. Gremdēšana-brīdis, kurā notiek spēles noslēpums, kad spēlētājs lido cauri gaisam, lai sasniegtu rokas sitiena mērķi lidojošā bumbā. Gremdēšana ir kā maģija volejbola laukumā, kur ikviens spēlētājs ir kā akrobāts gaisā. Servēšana-mirklis, kurā spēlētājs spēj kontrolēt visu spēli. No tā atkarīgs ,vai komanda iegūs pārākumu vai sāks jaunu taktisko spēles plānu. Jebkurai servei ir iespēja mainīt spēles gaitu un uzvarēt punktu.

Ar lepnumu varēju noskatīties mūsu skolas zēnu komandas aizraujošos spēles momentus, kuros blakus bija veiksme un neizpalika arī meistarība: Artūram Žodžikam, Martinam Kudrjavcevam, Ričardam Stepiņam, Klāvam Beļakovam- Ceimeram, Adrianam Beļakovam-Ceimeram, Dāvidam Šaršūnam, Ralfam Apsītim. Ogres novada skolu sacensībās Ogresgala pamatskolas volejbola komanda izcīnīja bronzas medaļu.

Paldies mūsu volejbola komandai, kas sasniedza labus rezultātus un pievienojam vēl vienu godalgu mūsu skolas trofeju kolekcijai. Paldies visiem zēnu vecākiem par atbalstu.

Sporta skolotāja Sandra Kociņa