Ciemošanās A. Upīša Skrīveru vidusskolā

https://photos.app.goo.gl/BEYrHULadnZf4YAw6
Vairāk foto šeit

7. martā skolas skolēnu pašpārvalde piedalījās skolu pašpārvalžu salidojumā, kurš notika  A. Upīša Skrīveru vidusskolā. Salidojumā piedalījās  aktīvākie skolēnu pašpārvalžu dalībnieki no 10 skolām . Pasākums bija piesātināts un interesants. Nepilnas dienas laikā piedzīvojām daudz interesantu notikumu.  Redzējām un uzzinājām daudz!

Viss sākās ar ekskursiju, kurā apskatījām  Adreja Upīša Skrīveru vidusskolu,  nobaudījām “Skrīveru mājas saldējumu”, paši tinām un nogaršojām “Skrīveru saldumu” gotiņas, iepazinām Skrīveru mūzikas un mākslas skolu. Skrīveru jauniešu centra telpās mūs sagaidīja Krišjānis Berķis ar radošo darbnīcu “Mana runa pārliecina”. Ekskursijas gala punktā- skolā Jānis Ķirsis un Rūta Dūduma – Ķirse piedāvāja izglītojošu, muzikālu lekciju.

Pēc visām aktivitātēm sekoja tuvāka iepazīšanās ar citu skolu pašpārvaldēm un viņu darbību. Pēc pieredzes apmaiņas jautrākas atmosfēras noskaņās sākās  vakara noslēdzošā daļa- deviņdesmito gadu tematikas diskotēka.  Visas pašpārvaldes saliedējās un iepazina viena otru tuvāk , ieguva jaunus domubiedrus. Pasākums bija lielisks! Paldies A. Upīša Skrīveru vidusskolai par interesanto pasākumu !

Skolas skolēnu pašpārvalde