Vecvecāku pēcpusdiena ’’No sirds uz sirdi’’.

https://photos.app.goo.gl/P6ThZnu99g6nyJLn9
Vairāk foto šeit

Vai zināt, kurus svētkus droši var saukt par sirsnīgākajiem un siltākajiem? Jā, mūsu skolā tā ir Vecvecāku pēcpusdiena. Šogad tā notika 12.aprīlī un pulcēja kopā ap septiņdesmit dalībnieku no četrdesmit skolēnu ģimenēm.

Jau no rīta skolā valdīja neparasts satraukums. Dienas gaitā tas pārauga  satikšanās priekā, jo šoreiz taču mūs apciemoja mūsu vectētiņi un vecmāmiņas, kas vienmēr mums sniedz  neierobežotu mīlestību, siltumu un gādību.

Vecvecāki baudīja svētku koncertu, apskatīja skolēnu darbu izstādi, aktīvi darbojās radošajās darbnīcās -‘’Zini vai mini!’’, ‘’Prāta labirints.’’, ’’Mežs un purvs: nosaki pazīmes!’’ un ‘’Sēklas-kultūras mantojums’’. Notika arī kopīga sadziedāšanās.

Dienas noslēgumā visus iepriecināja dejotāju sveiciens. Bijām laimīgi redzēt prieku mūsu vecvecāku sejās un saņēmām neskaitāmus paldies par jauki pavadīto laiku kopā ar mazbērniem skolā. Mājup ejot, katra ģimene saņēma skolas sarūpētu dāvaniņu, kas atgādinās par skaistajiem kopā pavadītajiem mirkļiem. Esam gandarīti, ka visiem kopā mums izdevās šo dienu vecvecākiem padarīt īpašu.

7.klases skolēni un audzinātāja S.Jekoviča