2023./2024.m.g. sasniegumi

https://photos.app.goo.gl/zkzgursPKaSm5Y3A6
Vairāk foto šeit

Viena no Ogresgala pamatskolas gada prioritātēm ir „Atbalsts skolēnam”. Skolēni ir iesaistījušies interešu vai profesionālās ievirzes programmās gan skolā, gan ārpus tās. Papildus apgūtais nodarbībās un individuālajās konsultācijās, paplašina skolēnu redzesloku un iegūtās zināšanas noder ne tikai mācību stundā, bet arī mācību priekšmetu olimpiādēs, ārpusklases un skolas pasākumos, aktivitātēs.

Skolotāji motivē skolēnus piedalīties novada mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos un sporta sacensībās. Mūsu skolēni ieguva godalgotās vietas un atzinības. Īpaši panākumi 9.klases skolēniem, kuri piedalījās krievu valodas un ķīmijas  valsts olimpiādēs. 9.klases skolniece Aleksa Volka piedalījās Ogres novada krievu valodas olimpiādē un ieguva 1.vietu, bet 9. klases skolnieks Ralfs Paklons ieguva 1. vietu ķīmijas olimpiādē.

Vairākos konkursos mūsu klases skolēni vai klašu kolektīvi iekļuvuši finālā, ieguvuši galvenās balvas, speciālās balvas. Paldies klašu audzinātājiem par atbalstu un ieinteresētību.

Olimpiāžu un konkursu sasniegumus var apskatīt šeit

Paldies skolotājiem un skolēniem, vecākiem par sadarbību! Daudzpusīgas zināšanas skolēni varēja parādīt skolas „Prāta spēlēs”. Konkursā iegūtas vērtīgas balvas, klases saliedēšanas pasākumi.  Mēs lepojamies ar savējiem!

Direktores vietniece izglītības jomā Anita Gutāne