Skolas forma. Kā pasūtīt?

Skolas formu pasūtīšanas kampaņas, JĀPASŪTA UN JĀAPMAKSĀ līdz norādītajiem datumiem:

  • 5.janvāris – 20.janvāris – piegāde uz skolu līdz 13.martam.
  • 15.maijs – 10.jūnijs – piegāde uz skolu līdz 31.augustam.
  • 11.jūnijs – 20.septembris – piegāde uz skolu līdz 13.novembrim.

Periodā no 21. janvāra līdz 14. martam un attiecīgi no 21. septembra – 4. janvārim skolas formu detaļas pasūtīt nebūs iespējams.

www.skolasforma.lv

  1. Saliekam nepieciešamās preces “pirkuma grozā” un atveram to (lapas kreisajā malā)
  2. Sekojam līdzi norādēm, aizpildām visus obligātos laukus, vārdu uzvārdu, telefonu, e-pastu
  3. Pēc brītiņa sagaidiet pasūtijuma informāciju ar rekvizītiem savā e-pastā ar statusu: JAUNS RĒĶINS
  4. Apmaksājiet avansa rēķinu norādot tā PASŪTĪJUMA NUMURU un PASŪTĪTĀJA vārdu (lūdzu nerakstiet ne bērna vārdu, ne klasi, ne personas kodu)
  5. Pēc apmaksas dažu dienu laikā saņemsiet e-pasta ziņu – pasūtījuma statuss APMAKSĀTS
  6. Ja pasūtījums netiks apmaksāts vairākas dienas, saņemsiet e-pasta ziņu – pasūtījuma statuss ATGĀDINĀTS
  7. Ja pasūtījums nav apmaksāts vairāk kā 10 kalendārās dienas, saņemsiet e-pasta ziņu – pasūtījuma statuss ATCELTS
  8. Kad pasūtījums būs gatavs, saņemsiet e-pasta ziņu – pasūtījuma statuss IZSŪTĪTS ar info – sākot ar kuru datumu var interesēties skolā par tā saņemšanu

Pirms veicat apģērbu pasūtīšanu, LŪDZU, nomēriet bērna augumu, krūšu apkārtmēru, vidukļa apkārtmēru, gurnu apkārtmēru. Rūpīgi izpētiet precēm pievienotās izmēru tabulas – tās atšķiras katram ražotājam! Izmantojiet iespēju piemērīt skolā esošos skolas formu izmēru paraugus – vestēm, svārkiem, sarafāniem. Par šo iespēju interesēties pie savas skolas administrācijas. (Ne visas skolas – vecāku atbalsta biedrības ir iegādājušās izmēru etalona komplektu)

Pirms apmaksā pasūtījumu, LŪDZU, pārskati informāciju rēķinā vai ir izvēlēti pareizie izmēri. (polo krekli ar vai BEZ logo) Ja ir nepieciešams rēķinā ko mainīt, lūdzu, raksti uz e-pastu info@skolasforma.lv norādot rēķina numuru. (katrs nepareizi izveidots rēķins ir lieks darbs grāmatvedim – tāpēc būsim uzmanīgi un koriģēsim jau esošos rēķinus, piemēram, izmēru maiņu)

Ja esat konstatējis, ka nekas no izmēru tabulās dotajiem parametriem neatbilst jūsu vajadzībām un ir nepieciešams nestandarta risinājums vestei, džemperim vai svārkiem – raksti uz e-pastu info@skolasforma.lv