Ekoskolu programmas 15 gadu jubilejai veltītais Ziemas forums

https://goo.gl/photos/Rjd4y3wdKiK7YkGRA
Vairāk foto šeit

Ekoskolu programmas 15 gadu jubilejai veltītais Ziemas forums notika Rīgas Rīnūžu idusskolā no 24. līdz 26. Februārim.

Forumā  piedalījās ap 300 skolēniem un pedagogiem no visas Latvijas. Kā jau  jubilejā pienākas, tad forumā bija daudz viesu, kas uzrunāja un sveica foruma dalībniekus. Ar skaļiem aplausiem sagaidījām valsts prezidentu Raimondu Vējoni. Viņš ilgus gadus, būdams Vides ministrs, bija cieši saistīts ar Ekoskolu programmas realizēšanu. Kā Vides ministrs R. Vējonis divas  reizes apmeklēja mūsu skolu, lai piedalītos  Zaļā karoga svētkos.

Forums sniedza iespēju jauniešiem un pedagogiem no dažādām Ekoskolām iepazīt vienam otru un dalīties pieredzē, gūt jaunas zināšanas un prasmes, kā arī smelties iedvesmu zaļa dzīvesveida piekopšanai un popularizēšanai. To nodrošināja daudzveidīga un piesātināta foruma programma, kurā ietvertas ne tikai tematiskas nodarbības, bet arī aizraujošas aktivitātes, piemēram, pārgājiens Mangaļsalā un jau par tradīciju kļuvušās Ekoskolu Olimpiskās spēles. Foruma dalībniekus  iepriecināja grupas „Karneval Youth” koncerts, foto sesija un dažādas citas aktivitātes.

Mūsu skola dalījās pieredzē par Ekoskolas programmas realizēšanu skolā, sadarbību ar pašvaldību un citām skolām, prezentējām  Rīcības nedēļas norisi mūsu skolā

Ekopadome